Xerrada sobre gestió de purins del 20 de desembre

dijous, 27 de desembre del 2007

El passat dijous dia 20 de desembre a les 21 hores, l’ ajuntament va convocar una reunió per la presentació dels serveis d’ una empresa que es dedica a la gestió dels purins. El resultat va estar decebedor ja que només varen assistir cinc persones, a part del ponent i dos membres del ajuntament.

Dic que va estar decebedor , perquè penso que la gestió dels purins que es fa al municipi “necessita millorar” , igual que a la majoria de llocs d’ Osona, com podeu veure en un dels escrits inicials en aquest bloc.


Es decebedor que no hi assisteixin ramaders, per tal d’ analitzar si poden millorar els seus circuits en la gestió dels purins, i mirar si d’ alguna manera poden evitar que surtin torrent avall, o s’ escampin en excés pel territori. També es decebedor que un problema tan greu a Osona, no sigui del interès dels que s’ anomenen defensors de la natura.

Espero que els organitzadors no es desanimin, i es decideixin a fer noves convocatòries d’ aquest estil, on s’ expliquin per exemple tecnologies com la bio digestió, que segons sembla serà la que tindria que fer servir la futura planta de Calldetenes, si es que el projecte acaba tirant endavant.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot saber com va informar l'Ajuntament, o els organitzadors de la xerrada, de la convocatòria de la mateixa?