A Calldetenes tenim un problema amb les festes !!

dimarts, 24 de juny del 2008


Al igual que els darrers anys, la revetlla d’ ahir va acabar amb diferents destrosses a la plaça Onze de Setembre i altres indrets del poble. La taula de “ping-pong” de la plaça al revés, l’ entarimat on va actuar el grup de música aterrat, un grapat de bústies rebentades, les flors de les jardineres arrancades, etc..

A molts veïns s’ ens fa difícil d’ acceptar, que les festes del poble que tenen alguna activitat a la nit, acabin de manera inevitable d’ aquesta manera. Destrosses com les de la nit de Sant Joan o les de la Festa Major, deixen de ser una bretolada puntual, per convertir-se en alguna cosa mes greu, fins al punt de que fins i tot ja es prenen precaucions tal com es veu a la foto que il·lustra el post, on es veu que s’ han retirat les bústies de les escoles per evitar la destroça.

Quan passen aquestes coses, al dia següent sempre sents que hi ha algú que ha vist l’ actuació dels brètols en qüestió. Penso que si es així i n’ estan segurs, caldria que es presentes la corresponent denuncia al ajuntament, i que aquest emprengués les accions necessàries.

A part de fer pagar l’ import de les destrosses, crec que obligar a fer algun tipus de servei social com netejar als carrers o replantar les flors arrancades, seria una bona iniciativa per donar resposta a totes aquestes mostres d’ incivisme.

1 comentaris:

Xevidom ha dit...

A casa ens van rebentar dues bústies, van saltar les tapes i van ratllar la planxa i el vidre d'un cotxe que teníem aparxat davant. És tristíssim que passi això en una de les festes més maques del nostre país.