Dissolució de la Comissió de Festes de la Mercè.

dilluns, 4 de juliol del 2011

El 9 Nou en la seva edició d avui dilluns, confirma la noticia de la dissolució de la Comissió de Festes de Calldetenes,  una noticia que ja feia dies que s' en parlava al poble.

Les ingerències que ha patit la comissió en la seva tasca las darreres setmanes, i la falta de garanties tant econòmiques com de suport necessari per poder desenvolupar de manera eficaç la seva feina, han estat la causa de que la gran majoria de membres de  la comissió hagin decidit que tenien que plegar, fet que ha obligat a dissoldre la comissió davant  l'  elevat  número de dimissions, ja que dels catorze  membres només dos o tres es mostraven disposats a continuar.
La noticia del 9 Nou també  especifica, que els darrers dies el nou govern municipal ha intentat reconduir la situació, desprès d' haver deixat durant un parell de setmanes  tota la responsabilitat en mans dels membres de la Comissió de Festes, però aquesta rectificació no ha estat suficient perquè els afectats, creguessin en la proposta i canviessin  la seva  postura.

Tal com manifesta l' alcalde en la noticia del 9 Nou, no té que haver-hi cap problema perquè la Festa Major 2011 es celebri amb normalitat, ja que la l' equip sortint deixa un programa totalment elaborat, i només caldrà introduir els retocs que el nou equip cregui convenients.
En tota "crisi" es plantegen noves oportunitats, i segur que no faltarà gent que vulgui agafar el relleu, en especial els que ja fa temps que manifesten la seva voluntat de treballar pel poble, i que consideraven que l' antic govern municipal els limitava aquesta voluntat. Segur que el nou govern es recolzarà amb més força i ganes, i  la Festa Major no s' en ressentirà.

Finalment  vull felicitar a la Comissió de Festes sortint, per la molta i bona feina feta fins el darrer moment, i desitjar molta sort a les persones que en formin part a partir d' ara.