Canvi d’ imatge dels blocs “UnXicdeTot”

diumenge, 25 de maig del 2008

Aquests dies fa aproximadament 10 mesos, que vaig posar en marxa el bloc “UnXicdeTot”, en certa manera motivat per donar la meva opinió, sobre les coses que afectaven i afecten a Calldetenes, desprès del “tens” debat de les municipals del 2007.

Des d' un principi, l' idea era que el bloc fos obert a la participació d’ altre gent del poble, i això a portat a que al llarg d’ aquest darrers mesos, s’ hagin posat en funcionament nous blocs relacionats amb Calldetenes, i que s’ agrupen sota el nom genèric de “UnXicdeTot”.

La necessitat de lligar una mica els diferents blocs, d’ ampliar l’ espai d’ informació i també de millorar el funcionament , m’ han animat a fer aquestes “reformes”, que espero que siguin del gust dels que alguna vegada si deixen caure, i especialment dels que hi col·laboren, confiant que cada vegada serem mes. Espero que aquestes modificacions, facin que els blocs siguin mes fàcils de llegir i de seguir, i que ajudin a augmentar el número de col·laboradors.

Com podreu veure si visiteu els blocs "UnXicdeTot", hi ha un apartant que els relaciona entre ells, i també amb altres blocs propers. També s’ ha afegit l’ apartat “directe a..”, amb l’ idea de connectar amb alguns mitjans “online”, o amb enllaços que puguin ser especialment rellevants.

El darrer bloc que s’ ha incorporat esta dedicat especialment al mon del còmic, encara que no de manera exclusiva. Esperem que sigui d’ interès.

http://unxicdetot-calldecomics.blogspot.com/

Gràcies Xevi per posar-lo en marxa.

1 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Felicitats per les reformes del bloc. A l'interès dels temes calldetenes que hi toques ara s'hi afegeix la facilitat per accedir als altres blocs. Gràcies per enllaçar-hi el meu, també.