Eleccions municipals 2011 - i ara que fem ? (continuació).

dilluns, 30 de maig del 2011

Vuit dies desprès de les votacions, les converses entre els diferents grups municipals per decidir com ha que ser el futur govern del ajuntament  de Calldetenes,  viuen els seus moments més intensos. Es tracta de la primera decisió important que inevitablement tenen que prendre els onze regidors,  que per delegació dels veïns han estat encarregats de fer-ho.

All llarg d' aquest dies i dels que encara queden, s' els haurà fet arribar tota mena  d' opinions,  a les han de ser receptius i valorar-les.  Segurament també han rebut pressions per decantar la seva decisió en una o altre direcció, que cal esperar que considerin com a tals.
Arribat el moment de decidir, jo els demanaria que principalment pensin en el  bé de Calldetenes, que oblidin velles rancúnies que segur que ni han, que intentin fer foc nou, que procurin treballar conjuntament, contemplant  a més de les pròpies propostes  les dels altres grups,  per intentar assolir el màxim de consens possible que ens permeti tirar endavant.

Es molt provable que per assolir aquest consens, faci falta assumir algunes renuncies personals. Que allò que per algun dels onze regidors era necessari o fins i tot imprescindible no es pugui portar a terme, en favor del que pugui ser millor pel poble. Si es dona aquest cas, cal pensar en assumir-ho. Si es fa així, encara que inevitablement  el resultat no sigui satisfactori per tothom, serà el millor resultat al que podem aspirar.