Visca !!, ja tenim Twitter i Facebook !!!

dissabte, 7 de maig del 2011

Com a persona quec creu des de fa molt temps en les possibilitats de les xarxes socials i del món 2.0 en general, molts dels escrits en aquest bloc dels darrer tres anys van en aquest sentit,  no puc més que alegrar-me del ràpid creixement que aquestes estan tenint en el nostre municipi aquets darrers dies, entre els grups candidats a les eleccions. Fins i tot alguns que s' han manifestat obertament poc convençuts de la seva bondat, es veuen en la necessitat de ser-hi, si més no per donar una imatge de modernitat a la seva candidatura.

Es nota la formació que han fet els partits en els darrers temps entre els seus militants, sobre la necessitat de ser present en aquesta mena de xarxes, i pràcticament tots encara que sigui sota el paraigües del grup,  s' han decidit a ser-hi durant la campanya, encara que només sigui per llançar alguns eslògans que puguin atreure el vot dels indecisos.

Sovint he parlat de la necessitat de fer una feina continuada durant tota la legislatura, i per tant penso que els que s' han afegit a les xarxes  aquests darrers dies,  arriben tard, amb els amics i seguidors per fer a menys de 15 dies del dia de les eleccions, no crec que així es pugui fer una bona campanya a les xarxes socials, excepte en l' apartat de donar bona imatge. Caldrà veure si tenen  continuïtat,  i no les abandonen el dia desprès de les eleccions, un cop complert l' objectiu electoral.
Ja he comentat altres vegades, que el que realment  resultaria interessant per Calldetenes, seria que els nostres candidats seguissin l' exemple de politics de ciutats més grans, que de manera continuada i amb certa freqüència,  opinen en els seus "blocs" "Twitters" i "Facebooks", sobre afers que afecten al seu municipi i fins i tot de política en general,  acostant l' ajuntament i la vida politica als veïns, una cosa que sempre es promet abans de eleccions, però que rarament  es porta a terme un cop pasades.  

Si no es fa així, tota aquesta "moguda" no deixarà de ser un "gest electoral" sense cap altre utilitat, que haver donat una imatge puntual de modernitat, i això si,  estar més preparats en el ús de les xarxes socials, per les properes eleccions.