Ajuntament de Calldetenes i noves tecnologies - 2

divendres, 3 d’agost del 2007


Dirigit als representants de CIU, ERC i PEM al ajuntament de Calldetenes

Com a representats al ajuntament de Calldetenes, us volia fer la proposta de que aprofiteu les noves tecnologies, i creeu un “bloc” per cada grup municipal (o regidor), on podeu expressar les vostres opinions i comunicar el que vulgueu, de manera senzilla, segura i accessible per tothom de manera immediata, sense necessitat d’ esperar als butlletins trimestrals que sempre acaben caient en l' oblit.

Segur que ja ho sabeu, però per confeccionar un “bloc”, es poden fer servir recursos gratuïts, i al tractar-se d’ expressar les vostres opinions, que al final acabeu publicant per altres mitjans, el risc es mínim. De fet tots els partits politics a nivell català, han creat “blocs” pels seus candidats a les darreres eleccions, i força gent fins i tot a nivell personal n ‘han creat un.

Estaria bé que aquests “blocs”, es poguessin accedir des de la pàgina web del ajuntament, per tal de fomentar el coneixement de les vostres opinions, posicions i la participació ciutadana. Tots teniu recursos suficients per fer-ho, ja que d’ una manera o altre, esteu darrera d’ alguna web.

Com tots sabeu, publicar un article a Internet, no requereix mes temps que escriure ’l. Estic segur que als veïns de Calldetenes, ens agradaria saber sobre les vostres opinions, i el perquè de les vostres actuacions, i fins i tot discutir-les, sense tenir que esperar a una presentació de candidatura cada 4 anys, per saber que passa d’ una manera força distorsionada, per la presió de la campanya electoral. D’ aquesta manera, quan ens tornin cridar a votar, podrem fer-ho amb mes coneixement de causa, i potser fins i tot amb mes ganes.