Realment l’ ajuntament vol que participem ?

dimarts, 9 d’octubre del 2007


He quedat desagradablement sorprès , en veure que l’ ajuntament de Calldetenes convoca un ple a les 8:15 hores d’ un dijous. Ho podria entendre si fos un tema molt urgent, on el temps tingues una importància vital pels temes que es tracten, però per el que figura a l’ ordre del dia no sembla que sigui així:
Ordre del dia:
A.P.087.- Aprovació actes sessions anteriors
A.P.088.- Aprovació protocol amb el Departament d'Educació
A.P.089.-Adhesió a l'Associació Catalana de Municipis
A.P.090.-E.Tram: Adhesió a l'ordenança tipus i aprovació del conveni d'adhesió
A.P.091.-Contractació

Com podeu veure es tracta d’ un seguit de temes, on l’ urgència penso que no existeix ja que en algun d’ ells portem mesos de retràs, i per tan es podia haver fet en un altre horari, encara que es tingues que esperar una setmana. Si l’ urgència existeix en algun dels temes, es podia haver tractat en el ple anterior, i no haver-ho fet fa pensar en una manca de previsió preocupant.

Una possibilitat que s’ em acudeix, es que es tracti d’ un error i realment la convocatòria sigui a les 20:15, per tal de que els veïns que puguin tenir-hi interès, siguin pocs o molts, puguin assistir-hi i que els regidors també puguin desenvolupar les seves ocupacions laborals amb normalitat, i assistir al ple sense tindre de fer “invents” amb els seus horaris.

En cas de ser un error, penso que cal demanar que vigilin i que facin les coses millor. Si es fet de manera intencionada i el ple s’ acaba fent aquesta hora , només puc fer la lectura de que no ens hi volen, ni tan sols en temes tan poc conflictius com els que figuren a l’ ordre del dia.