Programació del Auditori-Teatre de Calldetenes.

dimarts, 20 de gener del 2009


He rebut la programació del primer trimestre del auditori teatre, i sense jutjar la programació que no tinc dubte que intenta satisfer els gustos mes diversos, hi ha un punt que m’ ha cridat l’ atenció i que celebro que s’ hagi produït. Em refereixo a que dues de les sessions que s’ han programat, han estat a càrrec del ajuntament de Vic tal com ja informava el 9 Nou el passat divendres. Es tracta de l’ obre de teatre “El Rei Lear” i del concert “Carmina Burana”.

Celebro aquest inici de col·laboració amb altres municipis de la comarca, que permet portar a Calldetenes mes representacions de nivell, i compartint amb ells l’ esforç i el risc que representen aquest tipus d’ actuacions.

Seria raonable i positiu, que aquestes col·laboracions es fessin extensives a altres municipis veïns, que per les característiques de les seves instal·lacions, no els es fàcil programar determinades activitats. Crec que seria la manera de treure el màxim profit del Auditori-Teatre, al mateix temps que s' augmenta l' oferta cultural en benefici de la comarca.

Per qui hi tingui interès, adjunto el link de la programació prevista.