Webcams en directe i natura

dissabte, 4 d’abril del 2009


Fa aproximadament un any, vaig penjar al bloc un enllaç a una webcam de Suïssa que donava imatges en directe del naixement de quatre cries de Falco pelegrí.

En una noticia que he llegit avui al “Periòdic de Catalunya”, es publica un enllaç que fa un seguiment en directe d’ un altre niu situat a la Sagrada Família de Barcelona, i que ofereix l’ imatge d’ una altre parella de falcons pelegrins amb quatre ous, dels que s’ espera que neixin quatre falcons en les properes hores. Adjunto l’ enllaç al niu de falcons de la Sagrada Família, per si algú hi te interès.

Aprofito per adjuntar també, un enllaç a una webcam situada al parc natural del Garraf, on es pot veure en directe un niu d’ àliga cuabarrada o perdiguera, del que ja fa temps que en fan un seguiment.

Finalment adjunto el enllaç a la web de la Xarxa de parcs naturals de la Diputació de Barcelona. En aquesta web es poden veure tot un seguit vídeos de diferents animals dels parcs, i un munt d’ informació sobre els mateixos, i les rutes que si poden fer.

1 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Molt interessant, Joan. Gràcies pels enllaços.