Festa Major 2008

dimecres, 17 de setembre del 2008


A finals d’ estiu i seguint el mateix ritual de cada any, desprès de les festes majors de molts pobles veïns, arriba la Festa Major de Calldetenes amb un munt d’ actes programats.

Entre tots els actes previstos per aquest any, crec que mereixen una menció especial, el ja habitual concurs literari, el de còmics i aquest any i per primera vegada també el de obres de teatre. Gairebé 300 son les obres que s’ han presentat al conjunt dels tres premis, fet que certifica la bona salut d’ aquest certamen, tant a nivell de comarca com de tot Catalunya.

Desitjo que el bon temps permeti que els veïns, puguin gaudir de tots els actes anunciats per aquests dies de festa, i que com altres anys s’ engalanin el major nombre de carrers possible. Els carrers engalanats son tota una tradició i motiu de visita de gent dels pobles veïns.

Esperem que els veïns que inverteixen moltes hores en aquesta tasca, hagin superat les decepcions d’ altres anys provocades per la pluja i alguna que altre bretolada, que en diverses ocasions els han fet mal bé la feina de molts dies. Confiem que aquest any no sigui així, i que els carrers es mantinguin engalanats tots els dies de la Festa Major.

Enhorabona als organitzadors, i bona Festa Major a tots !!!.