Les Adoberies i les properes eleccions.

diumenge, 7 de novembre del 2010

He llegit al 9 Nou la noticia que parla de la reunió de PeM amb les entitats de Calldetenes, celebrada amb la finalitat de proposar com  tindria que ser el futur edifici les Adoberies. La reunió va acabar amb la publicació d' un comunicat, on demanen al equip de govern que es posi a treballar de manera immediata en aquest nou equipament, i que no faci un ús electoralista del projecte.
A mi em sembla que al publicar aquest comunicat en la premsa local, els regidors de PeM fan precisament el que demanen que no faci l' equip de govern, es a dir "un ús electoralista"  d' aquest futur nou equipament, un futur que em temo serà força llarg vista la situació econòmica del ajuntament i del país.

Si no es vol fer electoralisme, no es fa una reunió a corre cuita tres dies desprès del enderroc del edifici vell, on el resultat no es un recull de necessitats per lliurar als tècnics, sinó una definició de com es tenen que distribuir l' edifici i les entitats, ni tampoc es demana al equip de govern que s' hi posi a treballar "ja", en un moment en el que hi ha greus dificultats per acabar els eqyuipaments que ja tenim començats, i per mantenir els serveis actuals en funcionament.

També crec que es fer electoralisme, dir que s' ha aterrat les Adoberies sense informar el ple, quan des de fa mesos el regidor d' urbanisme està mirant de posar ordre a tots els edificis que amenacen ruïna al poble, i s' en ha passat llista en diversos plens als que jo he assistit.

Com a veí que paga els seus impostos, que tal com argumenten els regidors de PeM quan voten en contra de la revisió de les taxes ja son prou elevats, i deixant de banda les meves discrepàncies amb el contingut de la proposta, em sembla raonable comentar, que no veig l' urgència que PeM reclama de posar en marxa aquest nou equipament, al menys fins que l' ajuntament no estigui en una millor situació econòmica, que no crec que sigui abans d' una legislatura. Crec que com a poble no ens convé en absolut encetar una nova obra que no sabem quan acabarem, i no defensar això crec sincerament que es fer electoralisme, a no ser que ja es disposi dels diners per fer-ho.

1 comentaris:

Joan Pi Puig ha dit...

L' entitat "La Pera" han fet saber, que a ells els regidors de PeM els varen avisar molts dies abans, i que per tant per ells la reunió no va ser "a corre cuita".

En deixo constància i els agraeixo la seva aportació.