Les eleccions municipals del 22 de maig a Calldetenes.

dijous, 3 de febrer de 2011

Desprès d' unes quantes setmanes de tenir el bloc aparcat, les poques novetats que hi han aquests dies a nivell municipal , la por a repetir massa els mateixos temes, i també la necessitat de canviar de registre durant uns temporada en son els motius, m' ha semblat que les eleccions municipals del proper 22 de maig eren un bon moment per tornar-hi.

Sembla que l' ambient electoral es comença a escalfar, només cal veure que les crides de Osona.com a participar en el "Fòrum del pobles" comença a obtenir resultats, i desprès de mesos de silenci ja apareixen els primers "apunts". Per altre banda, a Calldetenes es comença a parlar del tema, i alguns apunten que tindrem quatre llistes en lloc de les tres de les eleccions anteriors , tot un record per un poble de poc més de 2.400 habitants si es confirma.

Potser ara, abans de que comenci el clàssic "jo més que tu", seria el moment de repescar una proposta que va fer en Pere Vinyeta, poc desprès de que ERC guanyes les passades eleccions per majoria absoluta, i també per algun altre veí en un ple posterior, parlo en concret de la fer un govern d' unitat que permetés resoldre de manera conjunta problemes bàsics com l' endeutament, l' urbanització del Torrental, les construccions del institut i del pavelló, i la millora d' alguns serveis, i deixar altres promeses per més endavant. Fer-ho desprès de les eleccions, quan s' ha declarat un guanyador, potser sigui més complicat.

0 comentaris: