El camp de futbol de gespa artificial

divendres, 28 de setembre del 2007


He llegit al fòrum d’ osona.com, el comentari d’ un veí parlant del camp de gespa artificial, informant de que es començava a construir ja mateix, de que era la raó de que es fes marxar als equips del Riudeperes i de que no hi havia cap subvenció.

Referent al primer punt, crec que l’ ajuntament tindria que confirmar urgentment si es cert que es comença a construir. Es segurament l’ obra mes important, o la segona darrera del que es faci al Torrental, i no es de rebut que els veïns no sapiguem quina es la situació, i menys desprès del volum de butlletins que ens volen fer arribar entre tots.

Pel que fa al tema de fer marxar els equips del Riudeperes a jugar a Folgueroles, suposo que hi ha altres raons. A mi també em sembla una excusa molt dolenta, i per tant em costa de creure que aquesta sigui la raó. Crec que també faria falta una explicació.

Pel que fa al tema de la subvenció, si no hi ha informacions de darrera hora i que si hi son ens tindrien que donar immediatament, es segur que la subvenció no existeix. Adjunto el link a la documentació de la Generalitat, on figura la relació de camps de gespa pels que s’ han aprovat subvencions pel 2007-2008, on es veu que Calldetenes la te denegada.

http://www16.gencat.net/esport/subvencions/docs_normativa/D4671_GespaArt_SituacAdm.pdf
Penso que aquesta obra tindria que quedar parada si es que hi ha intenció de construir-la, i demanar la subvenció corresponent el proper any. Crec que a Calldetenes hi ha altres prioritats que un camp de gespa per maco que sigui. No crec que vingui d’ un any aconseguir que el camp tingui la gespa artificial, i sinó es així que m’ ho expliquin bé.