El pla de sanejament econòmic per reduir l’ endeutament.

dimecres, 9 de juliol del 2008

En el darrer butlletí del ajuntament del mes de Juny, vaig trobar a faltar alguna referència a un projecte que si no vaig mal fixat, tenia que estar acabat abans del estiu. Parlo del pla que l’ajuntament tenia que portar a terme juntament amb la diputació, per tal de veure com es podia reduir l’ actual dèficit, que ronda els 800.000€. Suposo que si no es comenta res en el butlletí, es perquè hi ha algun tipus d’ endarreriment.
Crec que seria convenient que aquest projecte serveixi també, per accelerar al màxim el tancament del pressupost del 2007, i que per fi els veïns coneguem com es tanquen els exercicis amb menys retards, i l’ ajuntament pugui presentar els números a la Sindicatura de Comptes dintre dels terminis establers, terminis que com comentava fa un temps en aquest bloc, trobo exagerats si els comparem amb els requeriments que tenen altres entitats.
Esperem que pel Setembre ja estigui fet l’ estudi, i que juntament amb altres projectes com la nova web i l’ evolució del POUM, pugui ser explicat en el proper butlletí municipal. Crec que serà del interès de tots, veure quin serà l’ impacte d’ aquest pla en els propers anys, i com ens afectarà a la butxaca.