15 d’ Octubre, el “Blog Accion Day”

dissabte, 3 d’octubre del 2009



Des de l’ any 2007, el dia 15 d’ octubre es celebra a nivell mundial l’ anomenat “Blog Accion Day”. L’ objectiu d’ aquesta celebració, es que el major número de blocaires possible, aquest dia pengin en el seus blocs un escrit parlant tots d’ un mateix tema d’ interès social, amb la finalitat de conscienciar sobre el mateix. El tema que s’ ha escollit per aquest anys es “El canvi climàtic”.

A la web punttic.cat, podeu trobar una mica més d’ informació sobre aquesta jornada , i com es por participar en la mateixa. Com podeu veure en la web d’ aquesta iniciativa, vint-i-quatre organitzacions sense ànim de lucre i donen suport.

Personalment m’ he apuntat perquè penso que dedicar una estona a fer un escrit sobre aquest tipus de temàtiques, val la pena per l’ esforç de reflexió que representa. Si a més a més aquest escrit s’ ajunta amb altres mils (més de 12.000 l’ any 2008), i ajuda a “sensibilitzar i fer pressió sobre els líders mundials” tal com s’ anuncia en el objectiu de la jornada, aquest petit esforç encara haurà valgut més la pena.