Ple extraordinari del 8 d' octubre de 2010.

dissabte, 9 d’octubre del 2010

L' aprovació del expedient per iniciar les obres del nou institut, ha estat l' únic punt del ordre del dia d' aquest ple extraordinari, que ha comptat amb la presencia de 10 persones de públic.


 Desprès de debatre sobre algunes qüestions tècniques referents a si el nou institut tindria o no capacitat per una futura ampliació, si es complien les condicions sobre la distancia a línia elèctrica d' alta tensió que encara passa pel nostre municipi, i també sobre algunes qüestions econòmiques referents al costt total del projecte, aquest ha estat aprovat per unanimitat. La previsió per la finalització de les obres del nou institut, es a finals del anys 2011.
El punt més debatut ha estat sobre la composició de la taula de licitació, punt en el que tant PeM com CiU, han coincidit en demanar ser-hi presents, petició que ha estat desestimada per l' alcalde.

Al marge de la celebració del ple, al mati el departament de Política Territorial de la Generalitat, ha comunicat l' adjudicació de les obres de la variant de Calldetenes, per un import de 2,3 milions de euros. Tal com informa el 9 Nou en la seva edició digital, les obres començaran a inicis del 2011, i tenen un termini previst d' execució de 12 mesos.