L' edifici de "Productos"

dissabte, 27 d’agost del 2011

Ja fa temps que l' edifici de "Productos" es un problema pels calldetenencs.  Al poc espai que des de sempre ha tingut la vorera del carrer Gran per la gent que hi circula a peu,  s' ha d' afegir el riscs que representa un edifici d' aquestes dimensions, en un estat tant lamentable i durant tant temps.
En l' anterior legislatura, en la que per cert es va produir un lamentable accident laboral en aquest edifici,  ja es va parlar dels riscos que representava pels veïns, i també de la seva reurbanització, i també es va procurar que totes les obertures estiguessin tancades, per tal de evitar que ningú pugues accedir-hi evitant així riscos innecessaris.
Des de fa uns dies, una porta d' aquest edifici que dona al carrer Verge de la Mercè, esta permanentment oberta, tornant a possibilitar que qualsevol persona encuriosida, en especial canalla, es fiqui dintre amb el risc que això pot representar.

La porta oberta també permet veure la quantitat de porqueria que si acumula, la fotografia que il·lustra el post en dona fe, i algun veí ha comentat haver vist rates d' una mida considerable, un fet que segurament no sorprèn a ningú veient l' estat del edifici i la porqueria acumulada.

No hi ha dubte que la reurbanització del lloc potser un procés llarg, i més en els temps que corren, però mantenir el lloc mínimament net i tancat no tindria que suposar cap dificultat, i si els propietaris no son capaços de fer-ho, l' ajuntament tindria que prendre mesures urgents, encara que es tracti d' una propietat privada, pel be de la salut i de la integritat dels veïns.

2 comentaris:

Santi ha dit...

Penso que estaria molt bé de fer enderrocar aquest edifici i fer voreres, per a vianants, que en aquest tram ni per una banda ni per l'altre gaire bé no es pot passar i si parlem de cadires de minusvàlids jo diria que aquestes no que passen..
Molt bé el comunicat.

Joan Pi Puig ha dit...

Tens raó Santi, el que de veritat toca fer es enderrocar-ho tot el més aviat possible i arreglar les voreres. Tancar la porta es una només una solució "d' emergència".