El ple ordinari de Calldetenes de 05.09.2011

dimecres, 7 de setembre del 2011

El passat dilluns es va celebrar el ple ordinari del mes de setembre, un ple al que no vaig poder assistir, però que gràcies a la iniciativa del alcalde de gravar els plens en vídeo  i penjar-los a la web municipal,  he pogut seguir tranquil·lament des de casa.

Cal felicitar al alcalde per aquesta iniciativa i per la seva ràpida execució, ja que en menys de 15  hores el vídeo ja es podia visualitzar a la web municipal,  i també al 9 Nou per la magnifica qualitat del vídeo i del so, una qualitat que crec que només es podria millorar quan es produeixen les intervencions del públic, perquè el resultat final fos excel·lent.

Com podreu veure els que ús animeu a seguir-lo en aquest enllaç de la web municipal, va resultar un ple molt plàcid, en el que tots els punt posats a votació es varen aprovar per unanimitat, i en el que les escasses discrepàncies que es varen produir,  es varen tractar amb molta agilitat per part de tots.
L' únic punt amb una mica de debat al llarg del ple,  va ser l' increment de plantilla de l' escola bressol, un increment que en un moment on tot sembla enfocat a la reducció de la despesa, i en el que es preveuen noves retallades per part de la Generalitat, potser s' en podria prescindir ja que la llei no ens hi obliga, però finalment fins i tot aquest punt va ser votat favorablement pel grup municipal de ERC.

Ja en el apartat de precs i preguntes, el grup municipal de ERC, va fer una única intervenció sobre la coincidència del ball de la Festa Major i la instal·lació de les barraques, i els problemes que això pot comportar. Per part del públic el cap de llista de SI, grup que com recordareu no va aconseguir cap regidor en les passades eleccions, va justificar les seves al·legacions als comptes del 2010, al·legacions que es centraven en la comptabilització dels ingressos derivats  del mercat, i que han obligat a aplaçar la seva aprovació  fins un proper ple.
L' alcalde va anunciar que el proper ple extraordinari per l' aprovació dels comptes del 2010,  es celebrarà d' aquí uns deu o quinze dies, i cal esperar que ara que hem iniciat amb tant bon resultat la publicació dels plens en vídeo, el proper i tots els que el segueixin  també els podrem seguir des de casa.

2 comentaris:

Pere Vinyeta i Obiols ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
JPP ha dit...

L' entrada suprimida ho ha estat a petició del autor.