La plataforma "Repara Calldetenes".

dijous, 31 de maig del 2012

En la seva aposta per l' ús les noves tecnologies en la vida municipal, l' ajuntament de Calldetenes ha posat en funcionament una nova plataforma anomenada "ReparaCiudad", en el cas de Calldetenes "ReparaCalldetenes".

El que permet aquesta plataforma, es poder fer arribar al ajuntament qualsevol incidència  a la via pública en el mateix moment que es detecta, utilitzant el telèfon mòbil, i fer-ho de manera categoritzada, donant l' adreça del carrer o les coordenades GPS,  i si cal adjuntant una fotografia. També es pot accedir la plataforma des del ordinador utilitzant la pàgina web. de la plataforma.

L' aplicació es molt intuïtiva i senzilla, i a la mateixa web hi ha un manual explicatiu del funcionament, i per tant cal considerar que  es tracta d' una bona iniciativa, que si els costos ho permeten en un futur tindria que creixa amb altres opcions que ofereix la plataforma. 

En una primera prova,  l' únic inconvenient que he detectat es que a l' hora de decidir en quina població s' ha produït la incidència que es vol reportar, es fa a partir del nom del carrer o de les coordenades GPS mitjançant Google Maps,  i en municipis com el nostre que darrerament han canviat els seus límits, això pot produir errors. En el meu cas he reportat una incidència al carrer Terme, i la incidència en lloc de quedar registrada a Calldetenes s' ha registrat a Santa Eugenia de Berga, degut a que fa uns anys aquesta zona del poble hi pertanyia. Seria interessant saber com ho fa Google Maps per corregir aquestes deficiències.

Finalment felicitats als regidors responsables per aquest nou intent de difondre l' ús de les noves tecnologies entre els veïns de Calldetenes.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

He estat temptar alguna veda de enviar un avis per una auto caravana que hi ha al carrer Jacint Verdaguer que ocupa tota la vorera.
Peró segur que els veïns ja hi han dit la seva.

bona web i records

att.albert