Accidents a la carretera de Vic a Calldetenes.

dimecres, 11 de juny del 2008


En pocs dies s’ han produït tres accidents de transit a la carretera que va de Vic a Calldetenes, fet que en aquest moment la converteix al menys en l’ estadística recent, en una carretera perillosa.


La zona d’ habitatges de Vic enganxada a Calldetenes, ha anat augmentant el numero de residents, i per tant també ha augmentat el nº de vehicles que circulen, tot i que al meu entendre mes que la quantitat en si de vehicles, el motiu del increment del número d’ accidents, es que ha augmentat el nº d’ infraccions.

Es habitual quan es circula per aquesta carretera, veure algun vehicle que gira per algun dels diversos trencants que han aparegut amb les noves vivendes, sense respectar la línia continua que delimita clarament la carrereta, per estalviar-se els 150 metres que hi deuen haver fins a la rotonda, i per sorpresa dels vehicles que van al darrera i dels que circulen en direcció contraria.

Penso que els ajuntaments de Vic i Calldetenes, tindrien que prendre alguna mesura, que elimini aquestes infraccions i el risc que suposen, mentrestant, els veïns no podem fer altre cosa que extremar les precaucions.