Inici de la fase pública del Pla d’ Ordenació Urbanística Municipal (POUM)

dimecres, 4 de juny del 2008

L’ ajuntament ha distribuït a totes les cases del municipi, un tríptic informatiu i tres enquestes per casa, iniciant amb aquesta distribució la fase de participació pública en el POUM. Seguiran una reunió de presentació el 5 de juny, i tres sessions de tallers que donaran per primera vegada als veïns de Calldetenes, l’ oportunitat de dir-hi la seva en el disseny del futur del municipi.

A Calldetenes tot el debat urbanístic ha girat des de les eleccions del 2007, al voltant del “Torrental” i de la gestió feta per l’ ajuntament d’ aquest pla. Ara tenim l’ oportunitat, d’ ampliar una mica el camp d’ acció de les nostres manifestacions, i definir-nos sobre quina volem que sigui l’ evolució del poble els propers vint anys. Semblaria que com a col·lectiu, no tindríem que deixar passar aquesta oportunitat, i la participació tindria que ser elevada, si mes no responent a les enquestes.

A l’ octubre esta previst fer una sessió informativa, on s’ exposaran els resultats obtinguts de tot aquest treball. Si tot el procés manté la mateixa intensitat que ha tingut aquest darrer any el debat sobre el Torrental, segur que els resultats seran excel·lents, a part de ser un magnífic entrenament per futures actuacions, com poden ser uns “pressupostos participatius”.