Petites coses.

divendres, 3 d’abril del 2009


No es la primera vegada que surten comentaris respecte a la nova deixalleria al fòrum dels pobles, on es comenta per exemple que en el cartell que hi ha a l’ entrada de la mateixa preparat per informar de l’ horari, no n’ hi figura cap. Aquesta petita millora que no suposa cap esforç ni cap cost, a part d ‘ informar als visitants faria que no es dones la sensació de deixadesa.
Un tema recurrent en els fòrums públics es el de la construcció de la variant. Estaria bé que en el proper ple ordinari s’ informés de quina es la previsió actual, i si no es així que els grups de l’ oposició preguntessin al respecte, fent-se reso de la petició d’ alguns veïns.

Per fi s’ ha arreglat la vorera del carrer Osona malmesa des de fa uns quants anys, i reivindicada des de aquest bloc en diferents ocasions. No tinc cap dubte que petites coses com aquesta, no especialment costoses, milloren força l’ aspecte de Calldetenes.

La celebració del Mercat del Ram, i l’ anunci de que alguna de les jornades tècniques ha girat al voltant de les dejeccions ramaderes tal com informa el Ter, m’ han fet pensar si l’ informació de que es celebren aquest tipus de jornades, arriba a tots els ramaders del nostre municipi. Tot i que suposo que si que hi arriben, no estaria de mes certificar-ho i que en properes ocasions l’ ajuntament s’ en fes reso i els ho fes arribar.

Un altre tema pendent que encara ha generat algun comentari, es la tallada d’ arbres de la ruta dels molins. No estaria de mes tancar el tema definitivament explicant si l’ actuació ha estat correcte o no, tot i que si fem cas de la coneguda frase “no news good news”, cal suposar que tant l’ equip de govern com els diferent grups opositors, consideren que ha estat correcte.

Es bo que l’ ajuntament hagi iniciat proves d’ il·luminació publica fent servir la tecnologia LED. Cal esperar que les proves siguin satisfactòries, i que les noves instal·lacions que puguin sorgir d’ ara endavant ja es facin fent servir aquesta tecnologia, i que poc a poc es puguin anar substituint les instal·lacions antigues. Probablement a alguns veïns els agradi mes l’ il·luminació actual, però un estalvi que pot arribar a ser del 70%, en la meva opinió justifica sobradament aquesr petit sacrifici. No hi ha dubte que accions com aquesta ajudaran a millorar la salut de les arques municipals actuals i futures, com ja he comentat en altres ocasions en aquest mateix bloc.