El 17 de maig dia mundial de la societat de la informació i d’ Internet

dissabte, 16 de maig del 2009

El 25 octubre de 2005, promogut per l’ associació d’ usuaris d’ Internet, es va celebrar per primera vegada el “dia d’ Internet “. El novembre del mateix any, la ONU va declarar el 17 de maig com a “dia mundial de la Societat de la Informació”, raó per la qual el dia d' Internet també es va passar a celebrar aquest día. Podeu trobar més informació en aquest enllaç de la Wikipendia.

Accedint a la web del dia d’ Internet , es pot veure que son moltes les activitats que es porten a terme al aproximar-se aquest día, i també moltes les noticies generades amb la finalitat de aprofitar aquesta celebració, per promoure l’ ús de les noves tecnologies.

A Catalunya la “Xarxa Punt TIC” es suma al dia d’ Internet, promovent la campanya “Temps de Punt TIC”, en la que com diu la presentació, “es tracta d'una proposta virtual d'activitats, que volen llençar un missatge optimista davant de la situació de crisi econòmica”, publicant recursos i ajudes que podem trobar a la xarxa.

Publico aquest post com una petita contribució personal al dia de Internet , amb la voluntat d’ ajudar a difondre el que la xarxa ens esta oferint .