Altre vegada amb les noves tecnologies.

dilluns, 15 d’octubre del 2007


En el ple del ajuntament del 1 d’ Octubre, vaig sentir un comentari del cap de llista de “Poble en Marxa”, que deia de manera estimativa de que Internet potser arribava al 15 o al 20% de la població. No recordo exactament de que parlava, però si que recordo la seva afirmació, ja que vaig pensar que era poc. No ho dic com a critica sinó com a punt de referència.

Avui el diari “El Pais”, publica un article on comenta una estadística del INE (Institut Nacional d’ Estadística), on es comenta que segons l’ enquesta realitzada, un 44,4 % (15 milions d’ espanyols) es connecten de manera habitual a Internet. De manera habitual vol dir al menys un cop a la setmana. Segurament a Catalunya la mitjana deu ser mes alta. El creixement interanual segons la mateixa estadística es del 12,4%.

Si ho comento, es per intentar fer entendre als que manen al ajuntament, que donin d’ una vegada l’ importància que es mereix aquest mitja, com a vehicle per l’ accés a l’ informació municipal i com a facilitador per fer qualsevol tràmit.

Adjunto el link al article de “El Pais”, per si algú te interès.