A Calldetenes les coses canvien massa poc a poc

diumenge, 14 d’octubre del 2007


Al iniciar els escrits en aquest bloc, vaig decidir posar-hi una enquesta, em resultava fàcil i volia veure si tenia algun tipus de participació. Esta clar que no te cap mena de valor estadístic , i que només expressa el que alguns lectors del bloc han volgut expressar, i per tant no s’ en pot treure cap conclusió que puguem considerar rigorosa.

Arriscant-nos a fer una lectura, podríem remarcar la poca fe que te la gent de Calldetenes en que les coses canviïn, ja que el 70% dels que han participat no creuen que desprès de les eleccions canviï res. Aquest fet contrasta amb els missatges optimistes que es llencen per part dels diferent grups municipals, remarcant les millores obtingudes en el que fa referència a la gestió del ajuntament, en especial pel que fa al tema de la transparència. Esperem que algunes coses canviïn a curt termini, i s’ ens encomani a tots aquest optimisme, ja que de moment coses com la convocatòria dels plens 48 hores abans de la seva celebració, i la poca publicitat que s’ els hi dona, no conviden a ser-ho gaire d’ optimistes.


Aprofito per posar al bloc una nova enquesta, no aporta gaire però es pot opinar sense gaire compromis, encara que el resultat no tingui cap valor. Es tracta de escollir entre quatre temes, quin penseu que tindría que resoldre prioritàriament l’ ajuntament. Deixo de banda alguns grans projectes com poden ser la zona esportiva o el nou institut, ja que suposo que al ser projectes en marxa, ja segueixen el seu curs.


Aprofito per demanar disculpes als que fa uns dies que han deixat algun missatge al bloc i no s’ els havia publicat, avui he corregit l’ error i no tornarà a passar.