Participació

dimecres, 24 d’octubre del 2007


El 16 de Setembre comentava l’ iniciativa del ajuntament de Vic de crear una bústia del ciutadà, com a manera de fomentar la participació dels veïns i recollir quines son les coses que els preocupen, en el dia a dia de la ciutat. Cinc setmanes desprès, veig que les aportacions ciutadanes continuen a un bon ritme, i per tant es pot ratificat l’ encert del ajuntament de Vic.

Aquest cap de setmana ha sortit una noticia que va en la mateixa línia de fomentar la participació. En aquest cas no es tracta d’ un ajuntament gran, sinó d’ un ajuntament molt petit, en concret el de Tavèrnoles.
http://www.osona.com/?seccio=noticies&accio=veure&id=4696

Sembla evident que alguns ajuntaments, veuen la necessitat de que els veïns participin, o com a mínim fan l’ esforç per recollir quines son les coses que els preocupen.

2 comentaris:

Carles Banús i Puigivila ha dit...

De la sessió participativa de Tavèrnoles pots veure'n un article al meu blog

http://carlesbanus.blogspot.com/2007/10/tavrnoles-fa-participaci-ciutadana.html

Anònim ha dit...

A veure si en Carles Banús dóna suport als seus companys de partit a Calldetenes i aquests empenyen els d'ERC a plantejar fórmules similars. De fet, a principi de la legislatura passada ja es van fer reunions per barris, molt ben acollides pels que hi vam anar. L'alcalde diu que no hi anava prou gent. Encara que sigui per una sola persona penso que valdria la pena repetir l'experiència.