El Mercat a la plaça 11 de Setembre

dimecres, 12 de desembre del 2007

Finalment l’ ajuntament ha decidit deixar el mercat a la plaça 11 de Setembre, en contra de la opinió d’ alguns veïns. Sembla que l’ amenaça d’ abandonar el mercat per part d’ alguns marxants, ha pogut mes que les pressions del veïns afectats, i que tot continuarà igual fins que es faci la variant, moment en que l’ alcalde te previst un nou emplaçament, segurament no massa difícil d’ encertar.
Donat que la decisió sembla definitiva, i que deu tenir el consens de tots els regidors, ja que al menys jo no he sentit ni vist cap manifestació en contra per la seva part, cal que l’ ajuntament s’ esforci en la reducció del inconvenients que aquest mercat genera als veïns.

Els sorolls a primera hora, els problemes d’ aparcament davant els garatges dels veïns, l’ incivisme d’ alguns marxants i visitants, etc.., requereixen de l’ intervenció del ajuntament, per tal d’ exigir que tots aquest problemes es redueixin al mínim, i no deixar-ho en mans dels veïns o del atzar, com sembla ha fet fins ara.

Un altre punt especialment conflictiu, es la neteja de la zona un cop acabat al mercat. Els darrers diumenges en que s’ ha tornat a fer el mercat a la plaça, he tingut l’ impressió de que la neteja s’ allargava mes del necessari, i que es fa amb d’ una manera poc satisfactòria. Encara que la neteja sigui responsabilitat dels marxants com argumenta l' ajuntament, , aquest no s’ en pot desentendre.