Neteja i recollida de deixalles

diumenge, 13 d’abril del 2008

Ja fa uns dies que s’ ha posat en marxa el nou servei de recollida de les deixalles, que porta a terme una empresa privada. Pel que a mi m’ afecta el funcionament es el adequat, ja que salvat algun problema inicial, si he notat alguna diferencia en el servei rebut ha estat per millorar, com per exemple trobar sempre el cubell al mateix lloc on l’ hem deixat, cosa que en el meu cas no passava amb el anterior prestatari del servei. Espero que tothom tingui la mateixa sort, i que la qualitat del servei no disminueixi.

Paral·lelament i segons informa l’ ajuntament, s’ ha incrementat el nº de recollides de bolquers, i la màquina de neteja de carrers passarà tres cops per setmana, un d’ ells el diumenge un cop acabat el mercat, donant un plus afegit a la imatge de Calldetenes.

Pel que sembla, i encara que sigui com a conseqüència de que per motius politics la Mancomunitat no volgués fer la recollida, fet que va obligar al ajuntament a prendre decisions improvisades i d’ urgència, el resultat final haurà estat satisfactori.

Per continuar millorant el servei de neteja, demanaria al ajuntament que afegeixi al servei actual, una neteja puntual de solars no edificats del poble, i d’ algunes zones properes al torrental i a la zona esportiva, de manera que Calldetenes sigui realment un poble net. Com es pot veure a la fotografia, alguns indrets estan en un estat lamentable.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El diumenge després del mercat? Deu ser a la zona de la plaça Onze de Setembre. Al flamant nou aparcament del carrer Girona, davant casa el senyor Pere Vinyeta, no hi passa ningú a netejar. Amb dues o tres setmanes més, allò tornarà a semblar l'abocador que hi havia hagut en temps d'en Xalan en aquella zona.

JPP ha dit...

El que dius en el teu comentari, esta totalment d’ acord amb el que demano en el darrer paràgraf.