Ple del ajuntament del 25 d' abril del 2008

diumenge, 27 d’abril del 2008

Vaig assistir al darrer ple del ajuntament del passat divendres, on vaig comprovar novament que l’ assistència de públic era molt escassa. Fomentar l’ assistència dels veïns als plens, crec que tindria que ser un deure tant del ajuntament com dels partits que en formen part, i en el que no sembla que hi tinguin el mes mínim interès.


El fet de que en al ajuntament hi hagin presents tres llistes, em fa pensar que al menys en el moment de les eleccions, força gent estava interessada en participar en els afers municipals, i que aquest interès s’ ha deixat perdre. Seria bo que els partits comuniquessin als seus militants i simpatitzants la celebració dels plens, potser així s’ aconseguiria mes presencia de públic, i mes participació en els afers municipals. El proper redactat del POUM, crec que es mereix aquest esforç.

A part de l’ aprovació dels expedients d’ obres d’ urbanització dels carrers Sta. Eugenia i Països Catalans i del pla especial del Pujol, i també dels expedients de les corresponents contribucions, si no recordo malament tots amb el vot favorable de tots els regidors, es va debatre una moció de PeM sobre els transgènics, que si es del vostre interès podreu llegir a l’ Espiga. La moció es va aprovar amb les vots favorables de PeM i l’ abstenció de la resta de partits.

Es el debat es va posar de manifest, la dicotomia entre la ciència i l’ ús que es fa de mateixa. Per una banda la ciència ens ofereix grans progressos que en aquest cas, podrien ajudar a acabar amb la fam al mon, i per altre aquests progressos científics queden en mans de privades que els utilitzen únicament per buscar el major benefici possible.