El butlletí municipal, el Poum i la participació ciutadana.

diumenge, 6 d’abril del 2008

He rebut el butlletí municipal que edita trimestralment l’ ajuntament, i on fa repàs de l’ activitat del ajuntament durant el darrer trimestre, i dels actes que es celebraran els propers mesos, i com en alguna altre ocasió aprofito per fer algun comentari.


M’ alegra que l’ Auditori-Teatre, hagi donat la possibilitat de celebrar tants actes, i de tipus tan divers. La participació de molta gent de diferents edats i gustos ho fan possible, i es mereixen ser felicitats. Esperem que aquest aquesta activitat continuí per molt temps, i Calldetenes pugui gaudir d’ una gran oferta d’ actes culturals i d’ oci, i perquè no, que també doni un servei de qualitat a la comarca.

De tots els temes que comenta el butlletí, que son molts, voldria fer un comentari sobre l’ apartat que parla del POUM, per celebrar que s’ expliqui com funcionarà, i sobre tot per remarcar la necessitat de la participació ciutadana en la confecció del mateix. Crec que cal aprofitar el fet de que l’ administració fomenti la participació, i que tothom que tingui aportacions a fer, aprofiti aquest canal per fer-les. Cal que l’ ajuntament estigui a l’ alçada, que informi de tots els passos amb prou temps i que doni totes les facilitats perquè aquesta participació sigui real.

En el número anterior del butlletí, em vaig subscriure a la possibilitat de rebre ‘l en format electrònic i així es com l’ he rebut en lloc de rebre ’l en paper. Aprofitaria per demanar al ajuntament, que amplií aquest servei que ofereix, i que informi mitjançant la mateixa llista de correus electrònics, i amb temps suficient, de la celebració dels plens municipals, de las novetats que es produeixin dintre l’ agenda municipal o de la celebració d’ actes, que no puguin ser cobertes per la periodicitat del butlletí.