Nous blocs a Calldetenes.

dijous, 1 d’octubre del 2009


Aquestes darreres setmanes, han aparegut tres blocs nous relacionats amb Calldetenes. Es possible que s' en hagi publicat algun més del que no en tingui coneixement.

El primer bloc es el que s’ anomena “soletcalldetenes”, un bloc de caire totalment comercial, aparegut el mes d’ agost i que ofereix els productes d’ una botiga de roba infantil situada al Carrer Jaume Balmes. Es bo que algú faci servir els blocs d’ una manera totalment comercial, sobretot en aquest moment en el que Calldetenes figura en el projecte de ciutats digitals, ja que penso que pot servir de referència a altres comerços i petites industries del poble.

El segon es un bloc de contingut polític, es tracta del "blocdensergitarres" aparegut fa uns dies. De moment en Sergi ha publicat un parell d’ escrits, en els que parla del frau del Palau de la Música i de la moció aprovada per unanimitat pels regidors del ajuntament de Calldetenes, recolzant les entitats que portin a terme una consulta popular sobre la independència. Sergi, benvingut a l’ Osonoesfera !!.

El tercer bloc es el de l’ Espardenya Teatre. De fet no es tracta d' un bloc nou, ja que ve a substituir l’ anterior web del grup de teatre del poble, i ho fa per dos motius. El primer per renovar l’ imatge i al mateix temps utilitzar una tecnologia que permeti un manteniment més senzill i més col•laboratiu. El segon per facilitar que els veïns tinguin la possibilitat de fer aportacions directament al bloc o mitjançant correu electrònics, explicant histories, anècdotes i records al voltant del teatre a Calldetenes, en un intent de recuperar el que es pugui d’ aquesta activitat al poble. Veurem que en resulta !!

Si algú disposa de fotografies i les vol cedir, es podria intentar fer un àlbum digital que ajudes a mantenir viva l’ historia del teatre a Calldetenes.

P.D. L’ acudit que il•lustra el post, l’ he tret del bloc http://perezpartners.es/page/2/

4 comentaris:

Sergi Tarrés i Sales ha dit...

Gràcies per la propaganda Joan!! i també gràcies per la tasca que fas, el teu bloc es de capçalera per tots els que volem estar informats de coses de dins i de fora el poble!!

JPP ha dit...

Sergi,

Gràcies a tu per les teves paraules i pel teu bloc, ja que estic segur que els que et seguirem, en podrem aprendre molt de les teves opinions.

Fam de Pedal / Calldetenes ha dit...

hola, et falta el blog de http://famdepedal.blogspot.com/

fam som un grup de companys del poble que ens agraden les bicicletes i organitzem les 2 hores, gràcies

JPP ha dit...

Tot i que coneixia de referències “fam de pedal”, no coneixia el vostre bloc. Lògicament incorporaré l’ enllaç al vostre bloc a "UnXicdeTot".

Si ho creieu convenient, podeu posar amb tota llibertat l’ enllaç a “UnXicdeTot” en al vostre bloc.

Gràcies pel vostre comentari.

Salut