La criatura malcriada !!.

dimecres, 30 de setembre del 2009



Ahir en el debat de política general, el Molt Honorable President de la Generalitat José Montilla, va fer una afirmació que m’ ha cridat molt l’ atenció. Deia el president: “Catalunya no pot semblar una criatura malcriada que desitja una joguina magnifica i, quan la té, en reclama una de nova sense haver obert la caixa” .

Continuant amb el mateix símil, jo diria que mes aviat el que esta passant , es que Catalunya li van prometre una joguina magnifica, que a l’ hora de la veritat no va ser-ho tant com se li havia promès, que abans de que la pugues estrenar ja n' havien trencat un tros , i tot i que va acceptar-ho amb resignació , ara es troba que des de fa tres anys viu pendent de l’ amenaça de que li acabin de trencar.

Em pregunto si no es raonable creure, que la "criatura" que en aquests tres anys ja s’ ha fet una mica més gran, té tot el dret a que se li pregunti si vol una joguina nova, i també el dret a disfrutar d' una joguina de darrera generació, com la que tenen els seus germans.