Per fi arriba la variant de Calldetenes !!

dimarts, 25 de maig del 2010

Desprès d' anys de parlar-ne, i de que els veïns ho veiéssim com un llarg túnel al que no es veu el final, aquest mati el Departament de Política Territorial i Obres Publiques (DPTOP) , han iniciat el procés per la construcció de la variant de Calldetenes, publicant en el DOGC l' anunci de la licitació de les obres per un import de 3 milions d' euros.


Tal com es pot llegir en la nota de premsa de la Generalitat, esta previst que els treballs s' adjudiquin durant el tercer trimestre d' aquest 2010, i que les obres comencin a inicis del 2011, amb una durada prevista de 12 mesos.

Parlem d' una obra molt esperada, que permetrà canviar la fesomia i la qualitat de vida de Calldetenes. Gràcies a aquesta obra, el poble deixarà d' estar dividit en dos, per l' elevat nº de vehicles que passen obligatòriament per carrer Gran, i es posarà fi a tot el seguit de problemes que aquest trànsit ens ocasiona, permetent al mateix temps la reordenació del municipi, de la que tant es va parlar en els treballs del POUM, i que cal suposar que l' ajuntament està elaborant.

No hi ha dubte que es una bona noticia per Calldetenes.